Damesmode schoenen trends van najaar 2018

De winter is in aantocht en dat betekent dat er naast de winterkleding en winterjassen ook nieuwe winterschoenen uit de kast moeten worden gehaald. Hoe graag we ook onze slippers en sandalen aantrekken is het weer tijd voor lekker laarzen en warme winterschoenen. In dit artikel lichten wij daarom een aantal trends uit met betrekking tot winterschoenen van 2018.

De cowboylaars

De cowboylaars is weer helemaal terug van weggeweest en dit najaar komen ze in twee varianten uit, namelijk de cowboylaars tot het midden van de kuit en een net boven de enkel. Deze stevige boots zijn erg trendy dit najaar en zitten ook nog eens erg stevig, een mooi alternatief als je door een dik pak laag sneeuw moet lopen, dan blijven je voeten in ieder geval droog en val je ook niet zo snel uit in tegenstelling tot andere laarzen.

Witte laarzen

De klassieke witte laarzen welke vorige winter ook al een beetje te zien was, is deze winter helemaal terug. Zo zijn er ook meerdere modeketen die deze witte laarzen in de collectie hebben meegenomen en daarom ook niet weg te slaan deze winter.

Dierenprint laarzen

Het was je misschien al niet ontgaan, maar de dierenprint is erg hot deze najaar. Niet alleen in kleding is deze print veelal terug te zien, maar ook in schoenen. Deze schoenen zijn daarom een mooie eye-catcher voor als je een wat meer basic outfit wilt aantrekken. Ideaal dus.

Hiking boots

Misschien zijn hiking boots wel een verijdelde naam voor wandelschoenen, maar tegenwoordig zijn deze boots erg trendy en zijn ook nog eens heerlijk warm en stevig als je bijvoorbeeld door een dik pak laag sneeuw moet lopen. Daarom zijn ze ook dit seizoen weer erg trendy.

Ben jij al klaar voor de winter of zoek jij nog leuke winterschoenen? Vergeet dan niet kortingscodes van www.e-kortingscode.nl te gebruiken! Bijvoorbeeld een kortingscode Zalando of van de H&M om jouw laarzen in te slaan!

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *