De accessoires trends van dit najaar

De herfst is bijna weer begonnen, de najaarscollectie hangt al in de winkel en het is ook tijd om te kijken wat voor soort accessoires je moet kopen voor je outfit. Wat zijn de trends qua kleren en welke musthaves moet je sowieso hebben? In dit artikel lichten wij toe wat de trends zijn voor het najaar 2018.

De kleuren die dit najaar helemaal booming zullen zijn, zijn de kleuren bordeauxrood, mosterdgeel, maar ook de stof leer en de groene petrol kleur. Daarom zijn de kleuren qua accessoires meer donkerblauw en zwart.

Tassen van leer

Een andere belangrijke trend is dat het ook fashionable is om geheel in leer te kleden. Dit hoeft niet perse in zwart of bruin maar kan ook bijvoorbeeld in rood. Hierbij passen natuurlijk mooie dames tas van leer er ook goed bij. De praktische kant van tassen zijn hierbij ook in, dus kies bijvoorbeeld voor een leuke kleine rugtas of een heuptas. Daarnaast kan je hierbij ook kiezen voor een tas met een printje erop.

Sjaals

Sjaals zijn uiteraard ook niet weg te denken deze najaar. Hierbij is niets te gek, zo kan je bijvoorbeeld een sjaal om je enkel doen, maar ook op je arm, tas of hoofd. Hierbij is het wel leuk om een kleurrijke sjaal te kiezen, welke de wat sombere kleuren op de achtergrond brengt. Hierdoor worden de wintermaanden ook wat minder somber.

Zoek jij nog leuke accessoires voor jouw outfit? Bezoek dan eens de website van Lederwarenwebshop.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *