Nog steeds kopen vrouwen kleding voor hun man


Wel wat minder dan vroeger, maar nog steeds gebeurt het veel! Vrouwen die kleding kopen voor hun man. Niet als cadeautje maar gewoon om de garderobe aan te vullen. Veel mannen hebben zo’n hekel aan winkelen dat ze liever in hun oude kleding blijven rondlopen dan dat ze naar de winkel gaan.

Online winkelen is een uitkomst voor mannen

Tegenwoordig koopt heel Nederland wel eens iets via het internet. Dit is een ware uitkomst voor het mannelijke gedeelte van Nederland. Vanuit een luie positie op de bank met je tablet op schoot winkelen. Helaas heeft het online winkelen van kleding dan nog steeds geen voorkeur voor de mannen. Liever winkelen zij andere producten. Dus kruipt hun vrouw achter de tablet en kijkt wat zij kan vinden aan leuke mode voor haar man. Vaak wordt het kledingstuk vooraf wel even getoond aan de man die het mag dragen voordat het wordt aangeschaft. Hierdoor heeft de man toch wat meer invloed op de kleding die in zijn kast komt te hangen.

Ben jij op zoek naar een mooi passend overhemd voor jouw man?

Ondanks wij weten uit een onderzoek dat wij gedaan hebben dat er al ruim 20% meer mannen hun eigen overhemden kopen op Mouwlengte-7.com dan 5 jaar geleden, willen we onze vrouwelijke klanten toch een handje helpen bij het uitzoeken van het perfecte overhemd voor hun man. Is jouw man langer dan 1.80 meter? Kies dan voor een Sleeve7 overhemd. Dit is een overhemd met een langere mouwlengte en een langer rugpand. Hierdoor past het overhemd perfect en blijft het ook nog eens mooi in zijn broek zitten. Sleeve7 overhemden zijn in vele kleuren en designs verkrijgbaar. Kies een kleur die bij jouw man past, dit kun je uitzoeken door thuis wat verschillende kleuren bij zijn huid te houden. Maak gebruik van de eenvoudige maattabel op de website om direct de juiste maat overhemd te kopen.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *