Wat maakt een outfit echt af, Gelnagellak!?

Nagellak

De kleding die we dragen laten aan iedereen ons om heen zien wie we zijn. De kleren die we dragen zijn dus een presentatie van hoe jij je identificeert. Er zijn veel factoren die daaraan bijdragen, niet alleen je kleren identificeren wie je bent. Ook je haar, de bril die je draagt (als je die draagt!) en het horloge dat erbij gaat. Tegenwoordig zijn er veel dingen die dus bijdragen aan je identiteit. Wat vaak gebeurt is dat je identiteit of stijl ook verandert met wat er in de mode is. Dit geldt voor alle materialistische dingen in je leven, we gingen van de blackberry naar de iphone naar het eten van vlees tot het vegan leven.

Wat ook echt een statement is voor je outfit, je stijl en dat in en uit de mode gaat is nagelak. En voor dit artikel gaan we precies spreken over gelnagellak.

Hoe gebruik je Gelnagellak?

Gelnagellak is te vinden in ongelofelijk veel kleuren en bedrijven innoveren continu.

Hieronder wordt kort uitgelegd hoe het te gebruiken is

Gelnagellak is een nagellak die onder een LED of UV lamp moet drogen en uitharden voor optimaal resultaat. Dit moet zestig seconde voor de LED lamp en 120 seconde voor de UV lamp. Hierna kan je genieten van prachtige glanzende nagels voor veertien dagen dit is in tegenstelling tot normale nagellak die maar twee dagen mooi blijft.

Verder is het ook belangrijk om je gelnagellak te onderhouden. Vergeet dus niet je nagels goed te onderhouden en elke keer bij te kleuren of opnieuw te lakken wanneer dat nodig is.

Waar haal ik Gelnagellak?

Naast dat gelnagellak in nagelspecialiste winkels te koop is en in verschillende drogisterijen is het natuurlijk ook makkelijk te bestellen via internet. Het is natuurlijk ook makkelijker om dan gelijk een gel nagellak starterspakket te halen. Hierdoor heb je gelijk de correcte instrumenten in huis om gelijk aan de slag te gaan met je nagels, zodat jij je outfit perfect maakt en je aan de hele wereld laat zien wie je bent.

Post Author: ifonhof