Meisjeskleding

Meisjeskleding must-haves

Voor meisjeskleding kom je met basisstukken al een heel eind. Je wilt natuurlijk dat je dochter er trendy bijloopt, maar aan de andere kant is het zonde om bakken met geld uit te geven aan kleding die ze maar één seizoen draagt. Met een aantal basic kledingstukken kun je veel verschillende combinaties maken en is het ook niet erg als er een gat of scheur in komt. Maak bijvoorbeeld met één broek verschillende looks door een stoer shirtje af te wisselen met een sportieve longsleeve. Of combineer dat ene schattige jurkje met een stoere spijkerjas.

Basic meisjeskleding

Basics zijn kledingstukken in basiskleuren die goed te combineren zijn met verschillende stoere, hippe of juist schattige kleding. Voor basic meisjeskleding heb je aan de volgende stukken genoeg:

  • Een paar fijne topjes
  • Ruimvallende shirtjes
  • Leggings en maillots
  • Een paar broeken of jeans
  • Een vestje

Hiermee kun je al heel wat leuke looks maken als je er een paar knallende shirts of truitjes met gave opdruk bij combineert. Trek je dochter een paar stoere boots aan en klaar is de look. Truien en spijkerbroeken kun je gerust een maat groter kopen. De mouwen en broekspijpen sla je een keer om. Basic shirtjes en broeken heb je nooit genoeg!

Buiten spelen

Speelt je dochter graag buiten? Zorg er dan wel voor dat ze ook een aantal stevige maar comfortabele kleding heeft waarbij het niet erg is als er een scheur of vlek in komt. Een rokje is niet handig tijdens het klimmen en klauteren. Een vest voor over een shirt is ideaal, deze kan uit als je dochter het warm heeft gekregen van al het rennen, springen en klimmen. Meisjeskleding met allerlei versiersels en strikjes zijn niet handig als je dochter lekker buiten speelt. Die kleding kun je beter bewaren voor de binnenspeel dagen of als je op visite gaat. Het is fijn als de kleding comfortabel en niet té strak zit.

Shoppen voor meisjeskleding

Samen shoppen is niet alleen erg gezellig. Het zorgt er ook voor dat je dochter niet met meisjeskleding rondloopt die ze eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Ze kan zelf kiezen welke items ze leuk vindt en welke niet. Kijk ook niet alleen bij de kleding, een leuke haarband of stoere riem maakt een look natuurlijk helemaal af. En als je dochter die zelf heeft uitgezocht weet je zeker dat het niet ongebruikt achter in de kast opgeborgen wordt.

Als je dochter niet van shoppen houdt kun je beter online de kleding kopen. Sneller vinden wat je zoekt als je shopt op internet doe je door in de zoekbalk je dochters favoriete kledingmerk, zoals bijvoorbeeld Bnosy, in te voeren, of de juiste maat. De meisjeskleding wordt thuisbezorgd en je dochter kan ze lekker thuis passen. Mocht je dan onverhoopt toch iets hebt besteld wat totaal niet de smaak van je dochter blijkt te zijn stuur je het heel makkelijk weer retour. Let bij het shoppen voor meisjeskleding wel op het seizoen! Niets zo vervelend als een dochter die in de winter alleen nog maar een korte broek heeft om aan te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *