ExtremeSportsCenter.nl

Welkom bij ExtremeSportsCenter.nl, zij zijn de skate webshop voor alles op het gebied van skate, skateboards, longboards, snowboards, steps en supboards! Op ExtremeSportsCenter.nl bieden zij een breed assortiment aan op het gebied aan steps, skates en skateboards en nog veel meer. Zij staan klaar om je te voorzien van het juiste advies als je vragen hebt over een specifiek product in hun Skate webshop.

Website

Extremesportscenter.nl

Categorieën

 • Schoenen
 • Skate bescherming
 • Skateboards
 • Skates
 • Steps
 • Streetwear
 • Watersport
 • Winterkleding
 • Wintersport

Merken

 • Slamm Scooters
 • Toymachine
 • Zero
 • World Industries
 • Enuff skateboards
 • Osprey
 • Red Shark Bikes
 • STX

Betaalmethoden

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Overschrijving
 • Paypal
 • Bancontact
 • Achteraf (Klarna)
 • KBC
 • Belfius

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €85,- in Nederland en België

Verzending

BINNEN 1 tot 2 WERKDAGEN BEZORGD MITS OP VOORRAAD
Extremesports.nl streeft ernaar de beste bezorgservice te bieden aan haar klanten. Bestelt u een product wat wij op voorraad hebben dan streven wij er naar het product binnen 2 werkdagen te bezorgen op een gewenst afleveradres binnen Nederland en België (incl. de Waddeneilanden). Mocht deze levertijd onverhoopt worden overschreden dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen via e-mail of telefonisch.

Ruilen en retourneren

Retourneren

U dient na ontvangst van het pakket te controleren of de artikelen conform de bestelling zijn geleverd. Wanneer dat niet zo is, dan dient u Extreme Sports Center hiervan binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Zorg er voor dat je ordernummer altijd duidelijk vermeld staat.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@extremesportscenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Omruilen
Een artikel omruilen kan binnen 14 dagen zolang het artikel in nieuwstaat is. Wilt u een artikel omruilen? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@extremesportscenter.nl.

Bedrijfsgegevens

EXTREME SPORTS CENTER
T.a.v. Webshop
Grofsmid 4
2461LV, Te AAr

EXTREME SPORTS CENTER is geregistreerd in het handelsregister onder nummer: 77945859
BTW-nummer: NL861209102B01
whatsapp: 0631991145
E-mailadres: info@extremesportscenter.nl

Openingstijden

Bereikbaarheid: Vanaf maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00

Social media

=

Ervaring

Vertel ons hieronder je ervaring met Extremesportscenter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *