LEGGINGS VOOR MEISJES IN MANY WAYS

Wij hebben onze favoriete leggings in verschillende kleuren en stoffen voor je uitgelicht. Get inspired!

Met de hippe leggings van Sissy-Boy gaat je dochter als een echte kleine fashionista over straat! Elk item is stijlvol, maar ook erg comfortabel door de fijne stretch stof waardoor het een feestje is om deze leggings te dragen. Of ze nu naar school gaat, af gaat spreken met een vriendin of buiten gaat spelen. Er is voor ieder meisje wat wils, passend bij elke gelegenheid! Wij hebben de mooiste exemplaren voor je uitgelicht.

Rib leggings

Twee van onze favoriete trends op het moment gecombineerd in one piece. Een flared broek en ribstof, samengesmolten tot een rib flared legging. Het ribeffect geeft een rijke uitstraling en zorgt direct voor een unieke, geklede look. Kies voor een exemplaar in een vrolijke kleur zoals roze, lila of blauw en maak af met een basic T-shirtje en een paar sneakers. Stijl je jouw kleine meid liever in een wat meer neutrale kleur? Ga dan voor een donkerblauwe of bruine legging.

Leggings met print

Laat je dochter stralen in een legging met een opvallende en vrolijke print! Zo zijn de blauwe of bruine flared leggings met all over leopard print perfect voor elke meisje dat gek is op dieren. Zo geef je ook direct aan elke outfit een speelse twist. Draag de leggings in combinatie met een fijne sweater en een paar stoere veterlaarsjes. In het geval je geen liefhebber bent van een dierenprint, dan is de groene flared legging met gekleurde strepen wellicht een kanshebber. In combinatie met een witte broderie blouse en toffe sneakers is haar outfit helemaal compleet!

Of jouw dochter nu houdt van felle kleuren, vrolijke printjes of gewoon van lekker basic: Sissy-Boy is er met het veelzijdige aanbod leggings voor ieder meisje dat zich lekker vrij wil voelen in een fijne stretch broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *