Optifree

Optifree Express: optimaal onderhoud voor zachte lenzen

Als jij op zoek bent naar een goede lenzenvloeistof die gebruiksvriendelijk is en je lenzen optimaal verzorgt, dan is Optifree Express een goede keuze. Deze vloeistof staat er bekend om goed betaalbaar te zijn, maar toch je lenzen perfect te onderhouden. Het is niet voor niets één van de meest verkochte lenzenvloeistoffen van dit moment. Zonder dat je te veel moet uitgeven zorg je goed voor je lenzen en lever je niets in op draagcomfort of reinigingskracht. Door voor Optifree Express te kiezen, kies je voor schone en vochtige lenzen, elke keer als je ze weer in doet en ze klaar moeten zijn om gedragen te worden.

Optifree Express gaat eiwitaanslag tegen

Een belangrijk kenmerk van deze lenzenvloeistof is dat het vocht vasthoudt. Daardoor blijven de lenzen de hele dag schoon. Een ander belangrijk kenmerk van Optifree Express is dat het eiwitaanslag tegen gaat. Terwijl je je lenzen draagt kunnen de eiwitten van je ogen zich op de lenzen gaan vestigen. Dat ervaar jij als vervelend, omdat je zicht achteruit gaat. Deze lenzenvloeistof zorgt ervoor dat dit minder gemakkelijk gebeurt. Dat betekent dat jij altijd goed kunt zien door je lenzen en dat dat zo is van het moment dat je ze in doen tot het moment dat je ze weer opbergt.

Een all-in-one oplossing

Naast het feit dat Optifree Express eiwitaanslag tegen gaat, is het ook een mooie allround lenzenvloeistof die alles voor je doet. Je lenzen worden ermee gereinigd, ontsmet, vochtig gemaakt, afgespoeld en veilig bewaard als jij ze niet draagt. Dat alles doet het terwijl je je lenzen opbergt in de container. Dit is ook de reden dat je je lenzen nooit in kraanwater mag opbergen. Kraanwater zorg ervoor dat ze niet uitdrogen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Een goede lenzenvloeistof doet veel meer dan dat en dat terwijl jij lekker aan het slapen bent.

Het belang van een goede lenzenvloeistof

Een goede lenzenvloeistof zoals Optifree Express kan problemen met je ogen verhelpen en het draagcomfort verhogen. Heb jij last van rode ogen, jeukende ogen, verslechterd zicht, ontstoken ogen of geïrriteerde ogen, dan is er een kans dat dat door de lenzenvloeistof komt. De vloeistof zorgt ervoor dat je hoornvlies de lenzen niet afstoot, dat deze netjes op hun plek blijven zitten en dat jij ze niet voelt tijdens het dragen. Daarom is het erg belangrijk dat je voor een lenzenvloeistof kiest die past bij het soort ogen dat je hebt en het soort lenzen dat je draagt. Mensen met droge ogen hebben veel aan een lenzenvloeistof die extra hydrateert en mensen met een allergie voor conserveringsmiddelen kiezen voor een lenzenvloeistof op basis van waterstofperoxide.

Van lenzenvloeistof veranderen

Wil jij Optifree Express uitproberen en zien wat het voor jou kan betekenen? Koop dan een kleine reisverpakking, probeer het een week uit en laat een oogonderzoek uitvoeren door je opticien. Is deze ook tevreden, dan koop je een grote hoeveelheid Optifree Express online en profiteer je van volumekorting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *