Waarom Dr Martens schoenen elite zijn

Het alom populaire en bekende Dr Martens schoenen zijn een van de beste schoenenmerken die er zijn. Dr Martens schoenen bestaan ​​al sinds de jaren 60. Het merk dat ooit een werkschoenen merk was, staat nu bekend om zijn werklaarzen. De stijl van schoenen is nu een soort fashion statement met zijn herkenbare stijl. In 1901 produceerde het merk alleen werklaarzen voor de arbeidersklasse, maar in 1960 ontwikkelde Dr. Martens zijn kenmerkende 1460-laarzen. 1460 is een hoge schoen die in de mode is maar toch die werkschoen karakteristiek heeft. De werkschoen stijl is een nietje in het merk Dr Martens, omdat het iconisch is en het het merk Dr Martens definieert.

Duurzaamheid is de sleutel

Het merk Dr Martens staat bekend om zijn duurzaamheid. De schoenen die vandaag de dag worden gemaakt, voelen nog steeds alsof ze de duurzaamheid bevatten van de voorganger van hun werkschoenen. Het type 1460 heeft, net als de meeste andere soorten schoenen van het merk, de comfortabele verende Airwair-zolen. De veerkrachtige Airwair-zolen zijn een rubberen zool die luchtgeveerd is om de drager een comfortabel gevoel aan hun voeten te geven. Door het leer dat het gebruikt, is Dr Martens een schoen die moeilijk te slijten is. Bij de meeste schoenen zul je binnen een paar jaar een achteruitgang in duurzaamheid ervaren, maar met Dr. Martens kunnen de schoenen tien jaar mee voordat je ze moet vervangen.

Ga voor een duurzame en toch stijlvolle schoen

We zullen niet zeggen dat Dr. Martens een goedkope schoen is, want dat is het niet. Maar als je je zorgen maakt over de prijs, denk er dan zo over na. Geef je liever om de paar jaar geld uit aan schoenen, of betaal je de prijs voor een decennium? We raden je aan het laatste te doen. Hoewel je een hogere prijs betaalt, krijg je daadwerkelijk een schoen die het geld waard is. Met een duurzaamheid van tientallen jaren, een stijl die lang meegaat en een schoentype dat geschikt is voor alle vier de seizoenen, is het zeker de moeite waard om een ​​paar extra euro’s toe te voegen voor een schoen van elite-niveau. Ook zijn er verschillende schoensoorten van het merk Dr Martens. De meest populaire is de 1460. Als je op zoek bent naar een kortere variant, kun je de 101-stijl krijgen. Als je meer geïnteresseerd bent in een hoge soort schoen, kun je kiezen voor de 1490-stijl met 10 veterogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *