SNEAKERS DAMES

Dames sneakers zijn er in allerlei verschillende modellen, materialen en kleuren. Sacha heeft een groot aanbod als het gaat om sneakers. De sneakers zijn geschikt voor elk seizoen en met veel outfits te combineren. Hebben we ooit genoeg sneakers? Met de nieuwe trends van dit seizoen zeker niet. Sommige trends zijn terug van weggeweest zoals de dad sneakers, maar er zijn ook een aantal nieuwe trends bij Sacha te vinden in 2022. Colorful sneakers, marathon sneakers, chunky sneakers… Je kunt het zo gek niet bedenken! Kies je voor een sportieve en casual stijl, of combineer jij jouw sneakers op een stijlvolle en chique manier?

COLORFUL SNEAKERS

Behoefte aan vrolijke kleuren? Dan is deze trend op jouw lijf geschreven. De naam, colorful sneakers, verklapt stiekem al heel veel. De sneakers hebben veel verschillende kleuren. Roze, paars, blauw, groen… You name it. Colorful sneakers zijn perfect te combineren met bijpassende neutrale kleuren, zoals beige, wit, zwart en grijs. Je sneakers zullen dan het meest opvallen en dat willen we natuurlijk het liefst. Wil je toch meer dat wow-effect creëren? Draag dan je colorful sneakers in combinatie met een felgekleurde item uit je kledingkast. Durf jij het aan?

MARATHON SNEAKERS

These shoes are made for running (and for fashion)! Deze sneakers zou je normaal gesproken vooral terugzien in de sportschool of op het atletiekveld, maar ze zijn nu een echte eyecatcher in je dagelijkse look. Marathon sneakers zijn aankomend seizoen een echte vibe en natuurlijk shop je ze daarom ook bij Sacha! Je hebt ze in verschillende soorten en stijlen. Gekleurde details, gelzolen en metallic afwerkingen maken de marathon sneaker helemaal af. Fashion girls combineren deze schoenentrend vooral met sportieve outfits. Alsof we net gesport hebben, maar toch eigenlijk niet!

CHUNKY SNEAKERS

Ga helemaal in stijl de deur uit met chunky sneakers van Sacha. Deze trend komt eigenlijk elk jaar weer opnieuw terug, maar toch blijft de trend zeker trendy. Door de chunky zool zijn de sneakers een echte eyecatcher en lopen ze ook super comfortabel. Ga voor een casual en nonchalante look door deze sneakers te combineren met een flared denim jeans en top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *