Hoge laarzen

Hoge laarzen van Manfield zijn geschikt voor iedere gelegenheid en ieder seizoen! Naar werk of een feestje, in de zomer of winter, met een broek of rokje het kan allemaal! Hoge laarzen zien er heel stijlvol uit en daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk. Bij Manfield vind je hoge laarzen in verschillende kleuren en lengtes en materialen. Zo is er in onze nieuwe collectie voor iedere vrouw een match!

Hoge chelsea boots of hoge laarzen met hak, de damesschoenen staat bij iedere outfit. Of je nu gaat voor een stoere, klassieke of casual outfit gaat, het kan allemaal met de hoge laarzen van Manfield! Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie hoge laarzen en hoe je deze mooi kan combineren? Lees dan verder!

Hoge laarzen met hak

Deze damesschoenen zijn dé perfecte schoenen voor iedere gelegenheid. De hak van de laarzen geeft je outfit een vrouwelijke twist. Deze hoge laarzen zijn te combineren met iedere kledingstijl. Kies jij voor een zwarte hoge laars met hak of maak je een statement met opvallende gekleurde laarzen?

Combineer onze zwarte leren hoge laarzen met hak eens met een lange trui en een panty. Deze outfit kun je heerlijk in het najaar dragen. Draag de hoge laarzen in de zomer met een leuk jurkje en blote benen. De hoge laarzen met hak van Manfield zijn dus ideaal, het hele jaar door!

Hoge chelsea boots

Met deze laarzen loop je er gegarandeerd stijlvol bij! Hoge chelsea boots zijn tegenwoordig niet meer uit het modebeeld weg te denken. Deze laarzen staan prachtig wanneer je een casual outfit wilt dragen, maar je kunt ze ook met gemak aan naar het kantoor of zelfs naar een feestje! Of je nu kiest voor een zwarte, off white of taupe variant, deze hoge laarzen maken al je outfits af!

Draag onze off white variant eens met een jeans, een mooie top en een blazer. Deze outfit kun je zowel naar werk als naar een feestje dragen. Met de hoge chelsea boots van Manfield zit je altijd goed.

Van welk paar hoge laarzen ben jij fan? Shop ze nu online of kom langs in één van onze winkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *