Manieren waarop je een damesmaillot kunt dragen

Een dames maillot is een hoofdbestanddeel in de garderobe dat op verschillende manieren kan worden gedragen. Je hoeft ze niet zomaar bij een rok of jurk te dragen. Ze zijn ook geweldig onder shorts en jurken, of als alternatief voor leggings. Als het op panty’s aankomt, zijn ze een geweldige manier om je benen warm te houden en een vleugje kleur of patroon toe te voegen aan een outfit. Maillots zijn ook geweldig voor het aankleden van een outfit in de winter. Ze kunnen worden gedragen met jurken, rokken en tops met lange mouwen of als onderdeel van je werkkleding tijdens de koudere maanden. Waarom? Omdat ze warmte geven zonder je outfit dik te maken.

Met een jurk

Als je op zoek bent naar iets meer formeels, kan een maillot bij een jurk worden gedragen. Ze helpen je benen langer te maken en ze slanker te laten lijken. Panty’s kunnen ook worden gedragen met rokken, overgooierjurken, tuniektopjes of shift-jurken. Ze zijn vooral geweldig om naar het werk te dragen, omdat ze je benen warm houden en toch professioneel en stijlvol zijn. Als je maillots of panty’s wilt dragen, maar geen zin hebt om je te veel aan te kleden, probeer ze dan te dragen met een overall of jeans. Je kunt deze look super casual maken door er loszittende sokken onder te dragen of gewoon een paar gewone sokken.

Met korte broek

Omdat ze veel dunner zijn dan gewone maillots en gemaakt zijn van katoen, kunnen geklede panty’s met korte broeken worden gedragen. Dit is perfect voor degenen die graag rokken dragen, maar het niet te warm willen hebben in de zomer. Deze outfit match is ook voor degenen die ergens koud wonen en hun benen warm moeten houden zonder dikke leggings of sokken te hoeven dragen.

Met een rok

Je kunt een panty dragen met een rok. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van de lengte van je rok, het weer en of je het extra warm wilt hebben. Als het buiten koud is, draag dan een lange panty onder je rok, zodat je geen blote benen hebt. Zo blijven je benen lekker warm en worden ze niet te koud.

Met een overgooierjurk

Een overgooierjurk is een perfecte combinatie van school- en werkkleding. Het is gemakkelijk te dragen, comfortabel en houdt je benen warm. Je kunt een overgooier met panty dragen om je outfit schattig te houden en toch functioneel te zijn voor het weer buiten.

Met overall

Overalls zijn een leuke manier om maillots te dragen, omdat ze een extra laag warmte geven. Maar overalls geven je ook de mogelijkheid om een ​​outfit aan te kleden. Trek je panty aan en combineer ze met een paar schattige sneakers voor een casual look die geschikt is voor school of boodschappen in de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *