Het kiezen van het juiste trouwpak

Wanneer je gaat trouwen wil je er natuurlijk op je allerbeste uit zien. Een manier om dit te doen is door een maatpak aan te schaffen. Dit is namelijk een pak die gemaakt is naar jouw lichaam, en jou daarom dus perfect past. Zeg dus maar vaarwel tegen te lange mouwen of een te strakke middel. Een trouwpak dient natuurlijk een stukje specialer er uit te zien dan een normaal pak, en daarom is het belangrijk om goed uit te pakken en je dus van te voren op de juiste manieren in te lezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende knopen die jij op je maatpak kunt laten zetten. Lees vooral snel verder om hier meer over te weten te komen.

Ga voor een hippe single-breasted jas van Pakkend Amsterdam

Elk pak van Pakkend Amsterdam kan een ander soort knoop bevatten. Zeker wanneer je geen pakken-drager bent kan het uitkiezen van het juiste pak met de perfecte knopen een flinke klus zijn. De variatie van de beschikbare knopen is namelijk eindeloos. Zo heb je bijvoorbeeld een trouwpak die single-breasted is. Hierbij heeft het jasje slechts een enkele rij met knopen. Wanneer je een single-breasted smoking jasje aanschaft, kun je een jas met slechts één knoop verwachten. Dit type jas heeft dus een erg diepe V-vorm, wat een erg hippe uitstraling heeft. Dit is namelijk erg chique, en een V-hals slankt ook nog eens af. Een ideale keuze wanneer je wat onzekerder over je lichaam bent dus.

Toch eerder voor klassiek: een double-breasted maatpak

Daarnaast kun je natuurlijk ook gaan voor een double-breasted jasje. Hierbij bevat het jasje een dubbele rij met knopen. Je kunt dus een jasje verwachten met 4 knopen in totaal. Deze jas wordt het meest vast gedragen, omdat dit simpelweg het allermooist staat. Zo weet je zeker dat je er netjes uit ziet op jouw speciale dag. De V-vorm bij dit jasje is iets minder diep dan bij de single-breasted jas, en hierdoor is hij ook gelijk een stuk minder verhullend. Dit geeft dus een klassieke en nette uitstraling aan je trouwpak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *