Weet voor wie je kleed

Om altijd een goede outfit te hebben is het belangrijk om te weten voor wie je kleed. Spoiler alert: Je bent het zelf! Maar zelfs dan is het belangrijk om te weten of je je outfits moet aanpassen op bijvoorbeeld de plek waar je heen gaat. Zo weet je of je een mooie Smashed Lemon jurk aan kunt doen. Door te weten voor wie je kleed, kom je nooit voor verrassingen te staan en heb je altijd gepaste kleding aan.

Waar

Ten eerste is het natuurlijk verstandig om te weten waar je naartoe gaat. Ga je naar het bos of naar je werk? Een dagje strand of juist een dagje stad. De locatie kan veel vertellen over wat je gaat doen en wat voor kleding je dus het beste aan kan doen. Denk aan een dag naar het bos. Je zult veel lopen en je loopt de kans vies te worden. Het is dan niet zo slim om lichte kleuren aan te doen of schoenen waar je niet comfortabel in kunt lopen. Bij Vai Vai kun je stevige schoenen kopen die er ook nog eens mooi uitzien. Zo hoef je niet te kiezen tussen stijl en comfort. Het is ook altijd verstandig om rekening te houden met het weer.

Wie

Zoals eerder gezegd, kleed je natuurlijk altijd voor jezelf. Toch is het best slim om rekening te houden met wie je outfit krijgt te zien. Je kleding heeft namelijk effect op de stemming van anderen. Dus als je graag iemands aandacht wilt trekken, dan kun je kleding aan doen dat opvalt. Rood is vaak een kleur die opvalt en aandacht trekt. Dit kun je ook op je werk doen. Draag kleding met een professionele uitstraling om professioneler over te komen. Zo zullen je collega’s en managers je serieuzer nemen. Maar jij bent altijd degene waar je je voor kleed. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt in je outfit. De beste energie die je kunt uitstralen is zelfverzekerde energie!

Hoe kun je opvallen 

Als je hebt gekeken waar je naartoe gaat, met wie je gaat zijn, is het tijd om te kijken naar de outfit. Dit is vooral leuk om te doen wanneer er een dresscode is. Veel mensen zullen bij elkaar komen in soortgelijke outfits. Wat kun jij doen om op te vallen. Om er anders uit te zien dan de rest. De beste manier om dit te doen is accessoires. Het is een super eenvoudige manier om je outfit er top uit te laten zien. Denk aan sieraden, maar ook aan hoedjes, tassen, sjaals en riemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *