Laarzen met een brede schacht voor iedereen 

Wanneer je op zoek bent naar laarzen met een perfecte pasvorm kan je eens kijken naar laarzen met een brede schacht. Dit zijn laarzen die voor iedere vorm kuit passend is. Zo zorg je voor een optimaal draagcomfort wat fijn is als je de hele dag veel moet lopen. Laarzen brede schacht zijn er in verschillende soorten en modellen. Met zo’n groot assortiment zit er altijd wel iets voor jou tussen.

Laarzen met verschillende schachtwijdtes

Laarzen kunnen het hele jaar door gedragen worden. Met hak of laarzen zonder hak, laarzen van su├Ęde of leer. Met laarzen kan je alle kanten op. Toch is het niet voor iedereen even makkelijk om de juiste paar laarzen te vinden. Tijdens het passen kan het gebeuren dat een laars te ruim zit en dus afzakt, of ze zitten te krap. Gelukkig heb je laarzen met verschillende schachtwijdtes voor smalle kuiten of voor de iets stevigere kuit. Het is fijn als je van tevoren weet welke schachtmaat jij hebt. Zo heb je gemiddeld, iets bredere kuit en een kuitmaat XL.

Het meten van je schachtmaat

Het meten van je schachtmaat hoeft gelukkig niet ingewikkeld te zijn. Je kan het beste gaan zitten omdat je anders je kuiten onbewust aan kan spannen en dan heb je nog niet de juiste maat.  Wat je ook niet moet doen is om je schachtmaat in de ochtend op te meten. Wanneer je veel loopt op een dag worden je kuiten altijd een beetje dikker aan het eind van de middag. Het belangrijkste is dat je de omvang opmeet van de breedste gedeelte van je kuiten. Dit kan je doen door met je hand van boven naar beneden over je kuit te glijden. Zo voel je ook gelijk welk gedeelte van je kuit het breedste is. Wanneer je problemen ondervindt met je meetlint die verschuift kan je het beste wat hulp vragen. 

Je laarzen combineren met je outfit

Ook is het handig als je van tevoren weet hoe jij je laarzen gaat combineren met je outfit. Wanneer je jouw laarzen veel onder een jurk wil dragen dan kan je het beste je kuitomtrek aanhouden als de juiste schachtmaat. Draag je graag je laarzen over je broeken, dan is een bredere schachtmaat dan je omvang van je kuit handig. Zo knelt je broek minder in je laarzen en ervaar je meer draagcomfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *